U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Enquête Regeling Uitstroom Onderbewindgestelden

Zorgverzekeringsschulden komen bij onderbewindgestelden vaak voor. Sinds 1 juli 2019 hebben bewindvoerders daarom een extra mogelijkheid gekregen om zorgverzekeringsschulden van cliënten op te lossen met de Uitstroomregeling Onderbewindgestelden.

Door deze ministeriële uitstroomregeling kunnen bewindvoerders een betalingsregeling met de zorgverzekeraar treffen waarmee onderbewindgestelden uitstromen uit de wanbetalersregeling en de zorgverzekeraar finale kwijting verleent voor de eventuele restschuld.

Zorgverzekeringslijn geeft advies over het inzetten van deze uitstroomregeling. Wij willen graag weten of deze regeling voldoende bekend is en wat jouw ervaringen ermee zijn.  Hiermee willen wij knelpunten opsporen en onze informatie beter laten aansluiten bij bewindvoerders.

Je helpt ons door deze enquête in te vullen. Het kost je ongeveer 5 minuten van je tijd.

Alvast bedankt voor het invullen van deze enquete. 

Team Zorgverzekeringslijn

 

Er zijn 11 vragen in deze enquête.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.